Lid worden


Ben je student aan de Hanzehogeschool Groningen of de Rijksuniversiteit Groningen en lijkt badminton je een leuke sport of wil je gewoon eens proberen hoe deze geweldige sport je bevalt? Bij AMOR ben je hiervoor aan het juiste adres. Ook als je al ervaring hebt met badminton kun je uiteraard bij AMOR terecht.

Bij AMOR wordt op zowel recreatief als competitief niveau gespeeld. Naast trainingen, biedt AMOR de mogelijkheid om competitie te spelen op recreatief, regionaal of landelijk niveau. Daarnaast biedt AMOR als studentenclub natuurlijk ook de nodige gezelligheid. Er is onder andere de maandelijkse borrel en ieder jaar wordt ook een weekendje weg georganiseerd. Naast deze activiteiten organiseren diverse commissies binnen AMOR nog vele andere activiteiten.

Trainingstijden
Bij AMOR heb je de mogelijkheid om 1x of 2x per week te trainen. Op dinsdag trainen we in 6 groepen van 18:30-23:00 in de Struikhal. Omdat we 6 verschillende trainingsgroepen hebben met verschillende niveaus zit er altijd wel een groep tussen die op jouw niveau aansluit.
 
Mocht je een keertje langs willen komen om te kijken of badminton en onze trainingen je bevallen en om sfeer te proeven, kom dan langs om 20:00 in de Struikhal op de ACLO om aan de training van 20:00-21:30 mee te doen. Mocht blijken dat het niveau van de groep niet helemaal aansluit op jouw niveau, dan kunnen we in overleg na de training bekijken in welke groep je het beste mee kan trainen.
 
Mocht je in het verleden al hebben gebadmintond en ook competitie gespeeld hebben, dan is het handig om voordat je langs komt even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je je competitie-ervaring vermeld, zodat we misschien van te voren al in overleg kunnen besluiten dat een groep met een hoger niveau beter bij jou niveau aansluit.
 
Onze vrijdagtraining (van 17:00-19:00, ook in de Struikhal op de ACLO) is normaliter gefocust op competitiespelers, maar vaak is er ook genoeg ruimte voor andere geïnteresseerden om aan de training mee te doen of gewoon lekker te vrijspelen.
 
Je kan bij ons altijd eerst drie keer volledig vrijblijvend mee komen spelen om te kijken of je het leuk vindt; daarna hoef je pas te beslissen of je wel of geen lid wilt worden van AMOR. Dus kom gerust eens langs om te kijken wat onze trainingen inhouden. Mocht je geen racket hebben dan is dat geen probleem, wij hebben voldoende rackets op voorraad waar je eentje van kan gebruiken, en shuttles en ander materiaal zorgen wij ook voor.

Ben je benieuwd naar welke groepen op welke tijden trainen? Kijk dan voor deze  tijden naar de trainingsindeling

Contributie
In het seizoen 2018-2019 bestaat de contributie per seizoen uit de volgende bedragen:
Bondscompetitie met veren shuttles € 196,00
Regiocompetitie met veren shuttles € 175,00
Recreanten met veren shuttles € 133,00
Regiocompetitie met nylon shuttles € 126,00
Recreanten met nylon shuttles € 70,00
Halfjaarsleden met veren shuttles € 75,60
Halfjaarsleden met veren nylon € 42,00

Let op! Je kunt alleen lid zijn van AMOR als je hiernaast ook in het bezit bent van een geldige ACLO-Card . Dit sportbewijs kan aangeschaft worden bij de balie van het sportcentrum of via de website van de ACLO: www.aclosport.nl

Als je lid wilt worden van AMOR dien je dus de volgende stappen te ondernemen:
·    Kom op een dinsdagavond rond 19.50 naar de Struikhal en speel tot drie keer vrijblijvend mee.
·    Je hebt een geldig ACLO sportbewijs.
·    Vul het inschrijfformulier in en stuur dit op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever het in bij een bestuurslid.
·    Je bent nu AMORiaan, gefeliciteerd!
Voor een inschrijfformulier kan je tijdens training een bestuurslid aanspreken, of vul hier online een inschrijfformulier in.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot snel in de Struikhal!