Bestuur 2017 - 2018

Het bestuur voor volgens seizoen (2017-2018) is bekend!
Voorzitter: Sharmaine Linker
Penningmeester: Gert van Dam
Secretaris: Marianka Wajer
Technisch Lid: Tim van Haeringen
Externe Betrekkingen: Igor Dammig
De (nieuwe) bestuursleden stellen zich hieronder voor:

----

Hallo!

Mijn naam is Sharmaine Linker, ik ben 21 jaar en studeer Technology & Operations Management. In de afgelopen drie jaar ben ik actief geweest bij de studievereniging TeMa. Bij TeMa heb ik in de promotiecommissie gezeten en heb ik de jaarlijkse internationale studiereis georganiseerd. Omdat bijna al mijn TeMa-vrienden dit jaar afstuderen, óf volgend jaar stage gaan lopen, heb ook ik besloten om TeMa in te ruilen voor een nieuw avontuur. Komend studiejaar zal ik de voorzitter zijn van AMOR en daarnaast zal ik plaatsnemen in de Sjots- en Diës-commissie. Als jullie nog vragen hebben, dan mag je me altijd vragen. Ik hoop jullie komend jaar allemaal te zien zowel de trainingen als de activiteiten.

Voor nu wens ik jullie al vast een hele fijne zomer!

----

Hoi allemaal,

De meesten van jullie zullen mij al wel kennen, ik ben Marianka, 23 jaar en bijna klaar met de opleiding fysiotherapie. Sinds de ALV van 19 mei ben ik de nieuwe secretaris in het bestuur van AMOR. Ik speel zo'n 12 jaar badminton, waarvan de laatste 4 jaar bij AMOR. Daarnaast geef ik twee keer in de week training aan competitie spelende badmintonners. Naast het badminton ben ik in het vaarseizoen veel op het water te vinden om zeilles te geven, maar zeker ook om zelf te zeilen en kitesurfen.

----

Beste AMORianen,

Ik ben Tim, en ik ga dit jaar de functie van technisch lid overnemen van Igor, die nu externe betrekkingen zal gaan doen. Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik me even kort voorstellen.

Ik ben 23 jaar, en woon al sinds lange tijd in Groningen. Ik ben op het moment bezig met de master wiskunde en natuurkunde aan de RUG, waar ik waarschijnlijk nog wel een tijdje zoet mee ben.  Het is inmiddels alweer zo’n 14 jaar geleden dat ik begon met badmintonnen.  Na een tijdje atletiek te hebben gedaan wou ik wat anders proberen, en mijn vader vond dat ik maar moest gaan badmintonnen of tafeltennissen. Ik koos voor badminton (natuurlijk) en heb sindsdien altijd fanatiek gespeeld. Ik heb lang bij BC GO! gespeeld, ook hier in Groningen, en ik speel nu sinds 5 jaar bij AMOR. Dit seizoen ben ik ook competitie bij AMOR gaan spelen, wat me ook heel goed is bevallen.

Ik zie er naar uit om me samen met de rest van het bestuur in te zetten voor de club en er een mooi jaar van te maken!

----

Beste allemaal,

Voor de gene die mij nog niet kennen: ik ben Igor. Ik ben ga de functie Externe betrekkingen van het AMOR bestuur 2017-2018 bekleden. Ik badminton al zo’n 12 jaar waarvan ik al 5 jaar actief training geef. Ik studeer Eonometrics and Operations Research (ofwel econometrie) aan de RUG. Ik ben 20 jaar oud en woon, al mijn hele leven, in het de Nederlandse stad waar niks boven gaat, inderdaad: GRONINGEN. Verder hou ik van een biertje drinken met m’n vrienden, zoals het een student betaamt, gamen (PS4) en badminton. Dit is nu mijn 2e AMOR bestuur, dus heb ik al een beetje ervaring, maar ik ga wel een nieuwe functie bekleden dus hopelijk zijn jullie in goede handen ;)

----

Beste AMORianen,

Bij deze wil ik jullie op de hoogte brengen dat ik de bestuursfunctie Penningmeester zal blijven bekleden. Allereerst wil ik mijn voorganger bedanken voor de werk en inzet waarmee ze haar positie heeft bekleed. Ik zie het bestuur als een leuke, gezellige en leerzame uitdaging. Voor diegene die mij nog niet kennen, hieronder een kort voorstelrondje.

Ik ben Gert van Dam, ben 23 jaar en ben woonachtig in Groningen. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van mijn opleiding bedrijfskunde MER. Ik loop momenteel afstudeerstage bij het Ommelander Ziekenhuis waar ik in het programmamanagement zit dat de samenwerking met het UMCG moet bevorderen. Na in een ver verleden een jaartje te hebben gebadmintond bij de plaatselijke badmintonclub in Dronten ben ik tijdens mijn semester in het buitenland weer begonnen met badminton. Terug in Nederland besloot ik om lid te worden van AMOR en sla sindsdien met heel veel plezier mijn shuttle. Om daarnaast badminton te combineren met een bestuursfunctie en daarbij ervaring op te doen als bedrijfskundige is mooi meegenomen.

Ik heb heel veel zin om met de andere bestuursleden er een leuk bestuursjaar van te maken en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten op borrels en tijdens de trainingen.

Met vriendelijke groet,

Gert van Dam

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen