top of page

Commissies

Wil jij ook in een commissie? Meld je HIER aan!!

Activiteitencommissie

(v.b.n.o.) Solène Chambet-Weil, Denise Stevens, Tiemen Nicolaij, Sterre Vrieling, Jurgen Meijer

De Activiteitencommissie (AcCie) is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen AMOR. Naast de maandelijkse borrels en jaarlijkse diners, organiseren ze ook andere activiteiten zoals barbecues, kleine toernooien en ‘Wie is de Mol?’

Accie_edited.jpg

Kascommissie

WhatsApp Image 2022-10-06 at 13.41.12.jpeg

(v.l.n.r.) Sylvana Jager, Maarten Kant, Julius Sipma

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de rekeningen van AMOR. Ze zorgen ervoor dat de penningmeester geen vitale fouten maakt bij het maken van de begroting voor het volgende seizoen.

Dies Commissie

Dies

(v.l.n.r.) Tessel Biemolt, Maarten Kant, Sterre Vrieling, Lotte Hulleman, Roderik Schipper-Gonzales

De Dies-commissie is verantwoordelijk voor onze belangrijkste viering: onze verjaardag. De commissie zorgt ervoor dat we het op de juiste manier vieren en samenkomen voor dit belangrijke evenement. Om de 5 jaar verandert de Dies-commissie een jaar in de Lustrum-commissie om een epische Lustrum-week te organiseren.

Multimediacommissie

MMC

(v.l.n.r.) Mazedul Islam Khan,  Igor Damming, Charlotte van den Herik,
Laura Nijhuis, Shuhul Koul, Tim Hiemink, Jurgen Meijer

De Multimedia Commissie (MMC) is verantwoordelijk voor het mediabeheer van AMOR. De MMC zorgt ervoor dat de website up-to-date is en goed werkt, en ze maken foto's tijdens activiteiten van AMOR.

Schiercommissie

Schier

(v.l.n.r.) Annika Wagner, Sophie Ching, Sylvana Jager, Roderik Schipper-Gonzales,
Anouk Schouten, Tessel Biemolt, Maarten Kant.

De Schiercommissie (SchierCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van twee jaarlijkse kampen: het Schierkamp, dat tegen het einde van het seizoen plaatsvindt, en het trainingskamp, dat plaatsvindt vlak voordat het nieuwe seizoen begint.

Shuttlecommissie

Shuttle

(v.l.n.r.) Dyon Arifin, Julius Sipma, Max Porté

De shuttlecommissie is verantwoordelijk voor onze shuttles. Ze bereiden de shuttles voor de training en wedstrijden voor om ervoor te zorgen dat we ze niet te snel breken - dat zou zonde zijn.

Sjotscommissie

(v.l.n.r) Nathalie van Rhee, Maarten Kant, Roderik Schipper-Gonzales, Dyon Arifin,
Charlotte van den Herik, Joris Kunst, Lotte Hulleman

De Sjots-commissie is verantwoordelijk voor ons clubblad ‘Sjots’. Ongeveer zes keer per jaar creëren ze een leuk tijdschrift met originele inhoud en alle feiten en geruchten binnen AMOR. Het maakt je gegarandeerd aan het lachen!

Sjots

Sponsorcommissie

sponsor_edited.png

(v.l.n.r.) Denise Meijering, (...), Roman Krjemenevsky, Dyon Arifin, Lucas Tuijp, Nathalie van Rhee

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de acquisitie van AMOR. Ze zoeken naar sponsors die AMOR willen ondersteunen en zorgen ervoor dat we een goede relatie met deze sponsors onderhouden.

Technische Commissie

Tc.j.jpg

(v.l.n.r.) Tim Hiemink, Marco Holtrop, Joost Quant, Rik Wilbers, Nathalie van Rhee

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor de oefengroepen en competitieve teams. Ze zorgen ervoor dat je op het juiste niveau speelt en beslissen wie in welk team zit. Leuk weetje: de TC bestaat meestal uit alle trainers, de competitieleider en de Technisch Coördinator

bottom of page