Commissies

vanaf oktober 2019

Activiteitencommissie

(v.l.n.r.) Tri Nguyen, Alexander Ferdinandus, Julia Miedema, Maarten Kant, Annelijn Peters, Nina Janssen

De Activiteitencommissie (AcCie) is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen AMOR. Naast de maandelijkse borrels en jaarlijkse diners, organiseren ze ook andere activiteiten zoals barbecues, kleine toernooien en ‘Wie is de Mol?’

Kascommissie

Igor Damming, Joris Kunst, Maarten Kant

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de rekeningen van AMOR. Ze zorgen ervoor dat de penningmeester geen vitale fouten maakt bij het maken van de begroting voor het volgende seizoen.

Dies Commissie

(v.l.n.r.) Julia Miedema, Gijs Hoekstra, Marco Holtrop, Maarten Kant, Charlotte van den Herik, Joris Kunst, Nathalie van Rhee

De Dies-commissie is verantwoordelijk voor onze belangrijkste viering: onze verjaardag. De commissie zorgt ervoor dat we het op de juiste manier vieren en samenkomen voor dit belangrijke evenement. Om de 5 jaar verandert de Dies-commissie een jaar in de Lustrum-commissie om een epische Lustrum-week te organiseren.

Multimediacommissie

(v.l.n.r.) Jan Paul Eikelenboom, Charlotte van den Herik, Marco Oosterhaven, Ettina Beiboer, Igor Damming

De Multimedia Commissie (MMC) is verantwoordelijk voor het mediabeheer van AMOR. De MMC zorgt ervoor dat de website up-to-date is en goed werkt, en ze maken foto's tijdens activiteiten van AMOR.

Schiercommissie

(v.l.n.r.) Sylvana Jager, Maarten Kant, Roman Krjemenevsky, Roderik Schipper-Gonzales, Nathalie van Rhee, Joris Kunst

De Schiercommissie (SchierCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van twee jaarlijkse kampen: het Schierkamp, dat tegen het einde van het seizoen plaatsvindt, en het trainingskamp, dat plaatsvindt vlak voordat het nieuwe seizoen begint.

Shuttlecommissie

Tim van Haeringen, Julius Sipma, Roman Meyer

De shuttlecommissie is verantwoordelijk voor onze shuttles. Ze bereiden de shuttles voor de training en wedstrijden voor om ervoor te zorgen dat we ze niet te snel breken - dat zou zonde zijn.

Sjotscommissie

(v.l.n.r.) Julia Miedema, Gijs Hoekstra, Marco Holtrop, Maarten Kant, Charlotte van den Herik, Joris Kunst, Nathalie van Rhee

De Sjots-commissie is verantwoordelijk voor ons clubblad ‘Sjots’. Ongeveer zes keer per jaar creëren ze een leuk tijdschrift met originele inhoud en alle feiten en geruchten binnen AMOR. Het maakt je gegarandeerd aan het lachen!

Sponsorcommissie

Roman Krjemenevsky, Julius Sipma, Alexander Ferdinandus

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de acquisitie van AMOR. Ze zoeken naar sponsors die AMOR willen ondersteunen en zorgen ervoor dat we een goede relatie met deze sponsors onderhouden.

Technische Commissie

Erwin Holtrop, Marco Holtrop, Roman Krjemenevsky, Joost Quant, Rik Wilbers

Het technisch commissie(TC) is verantwoordelijk voor de oefengroepen en competitieve teams. Ze zorgen ervoor dat je op het juiste niveau speelt en beslissen wie in welk team zit. Leuk weetje: de TC bestaat meestal uit alle trainers, de competitieleider en de Technisch Coördinator