Commissies

Wil jij ook in een commissie? Meld je HIER aan!!

Activiteitencommissie

(v.l.n.r.) Lelle Peták, Sterre Vrieling, Dyon Arifin, Denise Stevens, Simon van Sinderen

De Activiteitencommissie (AcCie) is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen AMOR. Naast de maandelijkse borrels en jaarlijkse diners, organiseren ze ook andere activiteiten zoals barbecues, kleine toernooien en ‘Wie is de Mol?’

Accie.jpg

Kascommissie

kasco.jpg

Igor Damming, Julius Sipma, Maarten Kant

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de rekeningen van AMOR. Ze zorgen ervoor dat de penningmeester geen vitale fouten maakt bij het maken van de begroting voor het volgende seizoen.

Dies Commissie

(v.l.n.r.) Lotte Hulleman, Roman Krejemenevsky, Maarten Kant, Roderik Schipper-Gonzales

De Dies-commissie is verantwoordelijk voor onze belangrijkste viering: onze verjaardag. De commissie zorgt ervoor dat we het op de juiste manier vieren en samenkomen voor dit belangrijke evenement. Om de 5 jaar verandert de Dies-commissie een jaar in de Lustrum-commissie om een epische Lustrum-week te organiseren.

Dies 2022.jpg

Multimediacommissie

MMC

(v.l.n.r.) Laura Nijhuis, Dyon Arifin, Shuhul Koul, Tim Hiemink, Charlotte van den Herik, Igor Damming

De Multimedia Commissie (MMC) is verantwoordelijk voor het mediabeheer van AMOR. De MMC zorgt ervoor dat de website up-to-date is en goed werkt, en ze maken foto's tijdens activiteiten van AMOR.

Schiercommissie

IMG_9338.JPG

(v.l.n.r.) Sylvana Jager, Joris Kunst, Roderik Schipper-Gonzales,
Anouk Schouten, Nathalie van Rhee, Maarten Kant, Tim Hiemink.

De Schiercommissie (SchierCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van twee jaarlijkse kampen: het Schierkamp, dat tegen het einde van het seizoen plaatsvindt, en het trainingskamp, dat plaatsvindt vlak voordat het nieuwe seizoen begint.

Shuttlecommissie

shuttle_edited.png

(v.l.n.r.) Julius Sipma, Denise Meijering, Tim van Haeringen

De shuttlecommissie is verantwoordelijk voor onze shuttles. Ze bereiden de shuttles voor de training en wedstrijden voor om ervoor te zorgen dat we ze niet te snel breken - dat zou zonde zijn.

Sjotscommissie

Maarten Kant, Julia Miedema, Joris Kunst, Nathalie van Rhee, Roman Krejemenevsky, Charlotte van den Herik, Lotte Hulleman

De Sjots-commissie is verantwoordelijk voor ons clubblad ‘Sjots’. Ongeveer zes keer per jaar creëren ze een leuk tijdschrift met originele inhoud en alle feiten en geruchten binnen AMOR. Het maakt je gegarandeerd aan het lachen!

sjots_dies.jpeg

Sponsorcommissie

sponsor_edited.png

(v.l.n.r.) Denise Meijering, (...), Roman Krjemenevsky, Dyon Arifin, Lucas Tuijp, Nathalie van Rhee

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de acquisitie van AMOR. Ze zoeken naar sponsors die AMOR willen ondersteunen en zorgen ervoor dat we een goede relatie met deze sponsors onderhouden.

Technische Commissie

Tc.j.jpg

(v.l.n.r.) Tim Hiemink, Marco Holtrop, Joost Quant, Rik Wilbers, Nathalie van Rhee

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor de oefengroepen en competitieve teams. Ze zorgen ervoor dat je op het juiste niveau speelt en beslissen wie in welk team zit. Leuk weetje: de TC bestaat meestal uit alle trainers, de competitieleider en de Technisch Coördinator