top of page

Commissies

Wil jij ook in een commissie? Meld je HIER aan!!

Activiteitencommissie

(v.l.n.r.) Tiemen Nicolaij,  Solène Chambet-Weil, Jurgen Meijer, Sienna van Eek, Daniel de Jonge

De Activiteitencommissie (AcCie) is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen AMOR. Naast de maandelijkse borrels en jaarlijkse diners, organiseren ze ook andere activiteiten zoals barbecues, kleine toernooien en ‘Wie is de Mol?’

Accie20232024.jpg

Kascommissie

audit2023-2024.jpg

(v.l.n.r.) Lucas Tuijp, Tim Hiemink, Igor Damming

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de rekeningen van AMOR. Ze zorgen ervoor dat de penningmeester geen vitale fouten maakt bij het maken van de begroting voor het volgende seizoen.

Dies Commissie

Dies

(v.l.n.r.) Tessel Biemolt, Maarten Kant, Sterre Vrieling, Lotte Hulleman, Roderik Schipper-Gonzales

De Dies-commissie is verantwoordelijk voor onze belangrijkste viering: onze verjaardag. De commissie zorgt ervoor dat we het op de juiste manier vieren en samenkomen voor dit belangrijke evenement. Om de 5 jaar verandert de Dies-commissie een jaar in de Lustrum-commissie om een epische Lustrum-week te organiseren.

Multimediacommissie

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-08 om 14.21.17_d862b299.jpg

(v.l.n.r.) Esmee Vonk, Shuhul Koul, Marit Zwart, Igor Damming, Jurgen Meijer, Charlotte van den Herik, Yuanxin Xu, Laura Nijhuis, Solène Chambet-Weil, Tim Hiemink & Gijs Polmans

De Multimedia Commissie (MMC) is verantwoordelijk voor het mediabeheer van AMOR. De MMC zorgt ervoor dat de website up-to-date is en goed werkt, en ze maken foto's tijdens activiteiten van AMOR.

Schiercommissie

schier2023-2024edit.jpg

(v.b.n.b.v.l.n.r.) Sophie Ching, Dominika Chojnacka, Anouk Schouten, Annika Wagner,
Tristan Eshuis, Sterre Vrieling, Tessel Biemolt.

De Schiercommissie (SchierCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van twee jaarlijkse kampen: het Schierkamp, dat tegen het einde van het seizoen plaatsvindt, en het trainingskamp, dat plaatsvindt vlak voordat het nieuwe seizoen begint.

Shuttlecommissie

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-08 om 14.21.17_8b8c50db.jpg

(v.l.n.r.) Dyon Arifin, Lucas Tuijp, Marc Ching, Maarten Kant, Tim Mählmann

De shuttlecommissie is verantwoordelijk voor onze shuttles. Ze bereiden de shuttles voor de training en wedstrijden voor om ervoor te zorgen dat we ze niet te snel breken - dat zou zonde zijn.

Sjotscommissie

(v.l.n.r) Lars van der Lelie, Roderik Schipper Gonzales, Lotte Hulleman, Maarten Kant,
Charlotte van den Herik, Tim Mählmann, Dyon Arifin, Casper Jager, Joris Kunst

De Sjots-commissie is verantwoordelijk voor ons clubblad ‘Sjots’. Ongeveer zes keer per jaar creëren ze een leuk tijdschrift met originele inhoud en alle feiten en geruchten binnen AMOR. Het maakt je gegarandeerd aan het lachen!

shots2023-2024.jpg

Sponsorcommissie

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-08 om 14.21.17_5460891d.jpg

(v.l.n.r.) Marc Ching, Shuhul Koul, Dominika Chojnacka, Tim Mählmann, Tim Hiemink, Igor Damming & Tristan Eshuis

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de acquisitie van AMOR. Ze zoeken naar sponsors die AMOR willen ondersteunen en zorgen ervoor dat we een goede relatie met deze sponsors onderhouden.

Technische Commissie

Tc.j.jpg

(v.l.n.r.) Tim Hiemink, Marco Holtrop, Joost Quant, Rik Wilbers, Nathalie van Rhee

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor de oefengroepen en competitieve teams. Ze zorgen ervoor dat je op het juiste niveau speelt en beslissen wie in welk team zit. Leuk weetje: de TC bestaat meestal uit alle trainers, de competitieleider en de Technisch Coördinator

bottom of page