Commissies

vanaf mei 2021

Wil jij ook in een commissie? Meld je HIER aan!!

Activiteitencommissie

(v.l.n.r.) Simon van Sinderen, Nina Janssen, Dyon Arifin, Lawrence Fulton, Esther Plakke, Eveline Wehkamp

De Activiteitencommissie (AcCie) is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen AMOR. Naast de maandelijkse borrels en jaarlijkse diners, organiseren ze ook andere activiteiten zoals barbecues, kleine toernooien en ‘Wie is de Mol?’

AC_edited.png

Kascommissie

kasco.jpg

Igor Damming, Julius Sipma, Maarten Kant

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de rekeningen van AMOR. Ze zorgen ervoor dat de penningmeester geen vitale fouten maakt bij het maken van de begroting voor het volgende seizoen.

Dies Commissie

........

De Dies-commissie is verantwoordelijk voor onze belangrijkste viering: onze verjaardag. De commissie zorgt ervoor dat we het op de juiste manier vieren en samenkomen voor dit belangrijke evenement. Om de 5 jaar verandert de Dies-commissie een jaar in de Lustrum-commissie om een epische Lustrum-week te organiseren.

Multimediacommissie

MMC commissie foto_edited.png

(v.l.n.r.) Marco Oosterhaven, Igor Damming, Julia Miedema, Laura Nijhuis, Tim Hiemink, Ettina Beiboer, Denise Stevens, Charlotte van den Herik

De Multimedia Commissie (MMC) is verantwoordelijk voor het mediabeheer van AMOR. De MMC zorgt ervoor dat de website up-to-date is en goed werkt, en ze maken foto's tijdens activiteiten van AMOR.

Schiercommissie

(v.l.n.r.) Sylvana Jager, Joris Kunst, Roderik Schipper-Gonzales, Maarten Kant, Tim Hiemink, Nathalie van Rhee

De Schiercommissie (SchierCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van twee jaarlijkse kampen: het Schierkamp, dat tegen het einde van het seizoen plaatsvindt, en het trainingskamp, dat plaatsvindt vlak voordat het nieuwe seizoen begint.

schier_edited.jpg

Shuttlecommissie

shuttle_edited.png

(v.l.n.r.) Julius Sipma, Denise Meijering, Tim van Haeringen

De shuttlecommissie is verantwoordelijk voor onze shuttles. Ze bereiden de shuttles voor de training en wedstrijden voor om ervoor te zorgen dat we ze niet te snel breken - dat zou zonde zijn.

Sjotscommissie

Maarten Kant, Julia Miedema, Joris Kunst, Nathalie van Rhee, Roman Krejemenevsky, Charlotte van den Herik, Lotte Hulleman

De Sjots-commissie is verantwoordelijk voor ons clubblad ‘Sjots’. Ongeveer zes keer per jaar creëren ze een leuk tijdschrift met originele inhoud en alle feiten en geruchten binnen AMOR. Het maakt je gegarandeerd aan het lachen!

sjots_dies.jpeg

Sponsorcommissie

sponsor_edited.png

(v.l.n.r.) Denise Meijering, (...), Roman Krjemenevsky, Dyon Arifin, Lucas Tuijp, Nathalie van Rhee

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de acquisitie van AMOR. Ze zoeken naar sponsors die AMOR willen ondersteunen en zorgen ervoor dat we een goede relatie met deze sponsors onderhouden.

Technische Commissie

Rik Wilbers, Joost Quant, Marco Holtrop, Tim Hiemink, Nathalie van Rhee

Het technisch commissie(TC) is verantwoordelijk voor de oefengroepen en competitieve teams. Ze zorgen ervoor dat je op het juiste niveau speelt en beslissen wie in welk team zit. Leuk weetje: de TC bestaat meestal uit alle trainers, de competitieleider en de Technisch Coördinator